localhost

google+

За нас

Защо Localhost?

  • Ако качеството на Вашата дейност зависи от безпроблемната работа на Вашите компютри, ако имате важна информация, която трябва да бъде пазена сигурно, ако цените своето време, абонирайте се за компютърна поддръжка от Локалхост. Ние ще поемем грижата и отговорността за всичко, свързано с Вашата компютърна и офис техника.
  • Локалхост предлага абонаментна поддръжка, сервиз и поправка на компютри, лаптопи, сървъри, монитори, принтери и всяка друга периферия. Ако имате проблем с компютър или лаптоп, нуждаете се от сервиз или подмяна на хардуер, обадете ни се сега. Задайте въпрос или потърсете съвет от нас за профилактиката на Вашите компютри, лаптопи и офис оборудване. Разгледайте нашите планове за абонаментна компютърна поддръжка и изберете услугите, които ще са Ви необходими.
  • Локалхост предлага широк набор от IT услуги и дейности, които ще разрешат всички Ваши компютърни проблеми. Ние ще Ви помогнем с мрежовото окабеляване на офиса, с инсталирането и конфигурирането на Вашите сървъри и мрежови устройства, както и с поддръжката на всички компютри, лаптопи, принтери, монитори и друга периферия.

Какво ще получа ако избера Localhost?

  • Качествена и компетентна компютърна поддръжка
  • Професионално съдействие в широк спектър от ИТ услуги
  • Перфектно съотношение цена / услуга. Индивидуални планове според нуждата на всеки клиент!
Заяви услуга

или виж всички услуги »

Какъв план ми е необходим?

Ако не успявате да откриете подходящият за вас план за поддръжка на компютърна техника и периферия свържете се с нас, за да Ви посетим на място и да изготвим индивидуално предложение за вашите нужди.

От къде да закупя компютърна техника?

Всеки наш клиент получава отстъпки и пълно съдействие при необходимост от закупуване на нови компоненти, компютри, периферия или мрежови устройства.

Трябва ми съдействие веднага?

Предлагаме на всеки наш клиент услугата дистанционна поддръжка. Тя позволява разрешаването на множество проблеми онлайн, без необходимост от физически достъп до вашият дом, офис. С нея спестявате време и средства. Ако не сте наш клиент и имате нужда от дистанционна поддръжка, свържете се с нас веднага.