localhost

google+

За нас

Защо Localhost?

  • Ние ви предлагаме приоритизиран и гарантиран канал за Гласовите услуги като Skype и Ip телефония, Гейминг, Браузване и Видео стриминг в интернет.
  • Всеки наш клиент, независимо от тарифата, може да бъде сигурен, че горепосочените видове трафик до неговия компютър са с гарантирано качество по всяко време. Уникалното качество на услугата е постигнато от най-ново поколение оборудване на "Сиско Системс" за анализ съдържанието на трафика: "Service Control Engine".
  • Ако ви се иска да разчитате, че разговорите ви в Интернет няма да прекъсват и заглъхват, че никой няма да може да се възползва от акаунта ви, че винаги можете да играете любимата си онлайн игра, че страниците в които сърфирате ще се отварят достатъчно бързо и изцяло и че любимите ви телевизионни програми няма да прекъсват в най-интересната си част - то можете да бъдете напълно сигурни че с нас ще направите верния избор!

Какво ще получа ако избера Localhost?

  • Приоритизация на Интернет трафика в зависимост от чувствителността на използваната от крайния потребител услуга.
  • Гарантирани скорости за съответните услуги (различни за всяка тарифа).
  • Система за разпознаване на потребителите на база Usernаme/Password, работеща по протокола PPPoE
Включи се сега

или научи повече »

Колко ще платя за инсталация?

При нас няма такса за включване на нови абонати. Всичко необходимо, за да получите Интернет до вашият компютър е за наша сметка!

Как ще се легитимирам в мрежата?

Всеки абонат получава уникален реален IP адрес напълно безплатно за целия период на ползването на услугата! Без заплащане на допълнителни месечни или годишни такси за него!

Защо ще използвам PPPoE протокол?

Tози начин на свързване позволява достъп до Интернет само с въвеждане на потребителско име и парола, които получавате при сключването на договор.